Vuorenmaan matkailualue sijaitsee Soinin keskustasta 7 km pohjoiseen. Matkailualueelle kääntyvälle tielle saakka vie päällystetty tie ja loppuosa tiestä on soratietä.  Toimintaa on ollut viimeksi 2015. Laskettelurinteelle, sekä ylätasanteelle että alas parkkialueelle, vie autolla ajettavat tiet. 

Matkailualueen kokonaisvaltainen yleisilme on siisti, rinne on profiililtaan jyrkkä ja sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Alue koostuu itse päärinteestä, päärinteen sivussa olevasta loivemmasta rinteestä ja päärinteen alastuloalueen vastapäätä olevasta pulkkamäki alueesta. Matkailualue on tällä hetkellä luonnontilassaan eikä kohteessa ole toimintaa.

Laskettelurinteet:
Rinteet ovat sellaisenaan käytettävissä tai muokattavissa käyttötarkoitukseensa. Rinne on laskettelukäyttöön melko lyhyt, pituus vastaa tyypillistä Pohjanmaan alueella sijaitsevaa laskettelurinnettä.

Pulkkamäki:
Pulkkamäki on sopivan kokoinen perheen pienempien käyttöön.

Kuninkaanpolku:
Kuten Pohjanmaan kautta (2014) esitteessä kuvaillaan, polku on 8,3 km pitkä, alkaa Vuorenmaan laskettelurinteen laelta ja päättyy Murtokankaantien ja Karstulantien risteykseen, lähelle Soinin keskustaa. Tästä reitille kartta

Arpaisten reitti:
Arpaisten reitti, joka muodostaa yhden osuuden Euroopan kaukovaellusreitti E6:sta. Vuorenmaasta lähtevä Kuninkaanpolun reitti jatkuu Soinin keskustan toiselta laidalta Arpaisten reittinä kohti Arpaisten kämppää (27 km). Arpaisten reitti jatkuu sieltä edelleen Ähtärin eläinpuiston alueelle saakka. Tästä reitille kartta