Frisbeegolfjaosto: 

Jaoston tarkoituksena on edistää lajitoimintaa Soinissa ja kehittää harrastustoimintaa mahdollisimman laajasti, niin että toiminta tukee eri käyttäjäkuntia lapsista aina eläkeläisiin saakka. Kaikille avoimia kisoja pyritään pitämään kesäisin kaksi kertaa kuussa, sekä parikilpailuja kerran kuussa huhti-toukokuulta alkaen. Pyrimme järjestämään erilaisia tilaisuuksia toiminnan monipuolistamiseksi. Pidämme huolta Lintuharjun frisbeegolfradasta, jotta siellä olisi kaikkien mukava käydä heittelemässä.

Yleisurheilujaosto:

Yleisurheilukoulu on ollut Soinissa suuressa suosiossa. Kesän aikana pidetään yleisurheilukoulua, useita kisoja pienille ja isommille.

Pyöräilyjaosto:

Omistamme 5 fatbikea, joita yleensä kutsutaan läskipyöriksi. Monet soinilaiset ja myös lähiseudun asukkaat ovat kokeilleet ja innostuneet lajista. Niitä voi lainata niin yksityiset ihmiset kuin esimerkiksi tyky-päivää viettävät yritykset pientä korvausta vastaan. Järjestämme myös yhteisajoja ja tapahtumia ympäri vuoden.

Judojaosto:

Kerran viikossa ohjatut harjoitukset kaikille lajista kiinnostuneille sekä aikuisille että lapsille.

Pesäpallojaosto:

Lapsille ja aikuisille pesäpallosta kiinnostuneille luodaan harrastusmahdollisuuksia kysynnän mukaan.

Naisjaosto:

Jaoston toimintaan kuuluu tapahtumien kahvilanhoito ja anniskelu sekä astiaston ja telttojen vuokraus tapahtumiin. Naisjaostolta voi myös tiedustella järjestyksenvalvojiin liittyvistä asioista.

Ketolantie 1,

63800 Soini

Jaostojen yhteystiedot:

www.soininsisu.fi