Soinissa vietetään luonto- ja erämessujen kunniaksi retkeilypäivää sunnuntaina 5.5. klo 11-15 välisenä aikana. Tapahtuman keskipisteenä toimii Kaihiharjun nuotiopaikka.  Kaihiharjulla löytyy myynti- ja ruokailupisteitä, sekä nuotiolla on tavattavissa Iisakki Järvenpää. Hermannin kämpältä löytyy myös piste jossa on myynnissä pientä purtavaa.

Auton voit jättää kätevästi Kaihiharjun hiekkamontulle josta on lyhyt matka (n. 0,6 km) kävellä Kaihiharjulle sekä Hermannin kämpälle (n. 1 km). 

Jos haluat hieman reippailla ja nauttia kauniista maisemista järjestäjät suosittelevat jättämään auton parkkiin esimerkiksi: 

Yhteistalolle (multiantie 29) josta patikoitava matka Kaihiharjulle on noin 8,5 km.

Parviaisen kylälle Puuhatuvan pihaan (multiantie 710) josta patikoitava matka Hermannin polkua pitkin Kaihiharjulle on noin 4 km. 

Löytömäkeen (rinnetie 33) josta patikoitava matka Kaihinharjulle on noin 10,5 km.

Arpaisilta Kaihiharjulle tulee matkaa noin 19 km.

Lauantain luonto- ja erämessujen näytteilleasettajille tarjotaan mahdollisuus tulla ilmaiseksi esittelemään tuotteita ja palveluita sunnuntaina Kaihiharjulle. Näytteilleasettajien tulee ilmoittautua mukaan viimeistään to 2.5. Janne Kujalalle janne.kujala@soini.fi tai puhelimitse 0400790643