Tietoa näytteilleasettajille ja yrittäjille

Tapahtuman ajankohta 7.8.2021 klo 10-18.

Tiedämme millainen tilanne tällä hetkellä Suomessa on koronatilanteen vuoksi. Sen vuoksi haluamme tarjota messuillamme hyvän näkyvyyden yrityksille sekä mahdollistaa osallistumisen messuillemme. Yritykset, jotka ilmoittautuvat messuille ennen 31.5.2020 saavat ilmaista näkyvyyttä meidän messujen markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa myös vuodelle 2021.

Messuosastoja tänä vuonna sisätiloissa on 26 kpl ja ulkona +40 kpl. Ulkoalueen messuosastojen tarkka lukumäärä julkaistaan huhtikuun lopussa.

Messuilla on myös mahdollisuus muuhunkin kuin perinteiseen osastopaikkaan. Voit tulla meille esimerkiksi pitämään pienen ohjelmanumeron tai tulla puhujaksi Nuotiopiiri-keskustelutilaisuuteen.

 

 

 Osastojen hinnat

 

 

2 x 2 m, hinta 200€
2 x 4 m, hinta 250 €
3 x 6 m, hinta 300 €

Ulkoalue, hinnat alkaen 200€ (3x3m osasto) paikan sijainnista ja koosta riippuen.

Osastohintaan kuuluu osastopaikka lauantain messutapahtumassa ja maininnat Soinin Luonto- ja Erämessujen verkkosivuilla sekä somessa.

Osasto paikallistorille 100 € (paikallisille yhdistyksille ja pienille yrityksille)

Markkinointipaketti 600 eur, erityisnäkyvyys some-markkinoinnissa (vähintään 5 ilmoitusta) ja messutapahtuman juonnossa sekä painettavissa julisteissa Lisäksi mahdollisuus 5 – 10 min tuote-esittelyyn messuilla. Mikäli tahdot olla mukana messujen markkinoinnissa, ole yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva paketti.

Voit ilmottautua suoraan täältä:

Hinnat ovat verottomia hintoja. Hintoihin lisätään ALV 24%