Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään la 7.8.2021 klo 10-18.
Suuren suosion saaneet messut laajenevat ja vaihtavat paikkaansa sopivasti metsästyskauden alle elokuun alkuun. Tapahtuma-alueella kymmenittäin metsästys-, kalastus-, ja retkeilyaiheisia messuosastoja ja paljon oheistapahtumia. Tervetuloa Soiniin!


Tutustu vuoden 2021 messujen sisältöön

Ohjelma

Ohjelma

Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään osoitteessa Koulutie 1, Soini. Liput 5€, alle 12v. ilmaiseksi. Lipunmyynti alkaen klo 9.30 messualueella. Suosittelemme varaamaan tasarahan.     

Messuosastot

Messuosastot

Pääyhteistyökumppanit Ahti Huvila Ähtäri Zoo Alajärven OP Mallaskuun Panimo Näytteilleasettajat Alajärven kaupunki Aseliike Remes Etelä-Pohjanmaan Kalatalouskeskus ry Hjorth HW-Company Iisakki Järvenpää Iskua Etelä-Pohjanmaalle -hanke Kahles Kauneushoitola Kaunotar...

Näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajaksi?

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt.                                                             ...

Aikaa messuihin

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Varaa koko viikonlopun matka

Jos suunnittelet messumatkaa yksin tai ryhmässä, Soinista järjestyy palvelua, majoitusta ja tekemistä kaikenkokoisille ryhmille!

Kokoa ryhmämatka räätälöidysti ottamalla yhteyttä sähköpostilla emilia.etula@fasadi.com tai soittamalla 050 466 3558.

Mahdollisuuksia löytyy muun muassa yhteiseen erähenkiseen ruokailuun, saunomiseen, paljun vuokraukseen ja majoittumiseen. 

Majoituksista löytyy lisätietoa https://visitsoini.fi/palvelut/. Lisäksi asuntovaunupaikkoja on tarjolla eri kohteissa. Katso tarkemmin https://visitsoini.fi/matkailuvaunualueet/

Kysy lisää!

Seuraa somessa

Ota yhteyttä