Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään jälleen kesällä 2021. Suuren suosion saaneet messut laajenevat ja vaihtavat paikkaansa sopivasti metsästyskauden alle elokuun alkuun 7.-8.8.2021. Varsinainen messupäivä on 7.8.2021 klo 10-18. Tapahtuma-alueella kymmenittäin metsästys-, kalastus-, ja retkeilyaiheisia messuosastoja ja paljon oheistapahtumia koko viikonlopulle!

Messujen ympärille kasaantuu ohjelmaa koko viikonlopuksi erilaisista tapahtumista. Lauantaina Luonto- ja Erämessujen yhteydessä on paljon oheistapahtumaa! Ohjelmaa on luvassa kaikille läpi viikonlopun. Tule Soiniin!

Tutustu vuoden 2021 messujen sisältöön

Ohjelma

Ohjelma

Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään osoitteessa Koulutie 1, Soini. Vuoden 2021 ohjelma täydentyy myöhemmin! Paikalla kymmenittäin näytteilleasettajia, elämyksiä sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Tätä ei kannata jättää väliin!    

Messuosastot

Messuosastot

Pääyhteistyökumppanit Ahti Huvila Visit Ähtäri Alajärven Osuuspankki Lisää näytteilleasettajia julkistetaan myöhemmin!

Näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajaksi?

Tietoa näytteilleasettajille ja yrittäjille! SOININ MESSUT OVAT SIIRRETTY VUOTEEN 2021. Tapahtuman ajankohta 7.-8.8.2021. Tiedämme millainen tilanne tällä hetkellä Suomessa on koronatilanteen vuoksi. Sen vuoksi haluamme tarjota messuillamme hyvän näkyvyyden...

Varaa messupaikka

Aikaa messuihin

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Varaa koko viikonlopun matka

Jos suunnittelet messumatkaa yksin tai ryhmässä, Soinista järjestyy palvelua ja majoitusta kaikenkokoisille ryhmille!

Myös pienille ja suurille ryhmille löytyy myös tekemistä viikonlopuksi.

Kokoa ryhmämatka räätälöidysti ottamalla yhteyttä sähköpostilla eetu.puntala@soini.fi tai soittamalla 040 6605190.

Mahdollisuuksia löytyy muun muassa yhteiseen erähenkiseen ruokailuun, saunomiseen, paljun vuokraukseen ja majoittumiseen. Lauantain huipentaa illan Grillijuhla. Sunnuntaina Soinin Luonto- ja Erämessut saavat jatkoa Kuninkaanpolku-polkujuoksutapahtumalla!

Majoituksista löytyy lisätietoa https://visitsoini.fi/palvelut/. Lisäksi asuntovaunupaikkoja on tarjolla eri kohteissa. Katso tarkemmin https://visitsoini.fi/matkailuvaunualueet/. Voit kysyä myös tarjousta/lisätietoa projektipäällikkö Eetu Puntalalta.

Kysy lisää!

MESSUILLA MUKANA:

Seuraa somessa

Ota yhteyttä