Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään la 7.8.2021 klo 10-18.
Suuren suosion saaneet messut laajenevat ja vaihtavat paikkaansa sopivasti metsästyskauden alle elokuun alkuun. Tapahtuma-alueella kymmenittäin metsästys-, kalastus-, ja retkeilyaiheisia messuosastoja ja paljon oheistapahtumia. Tervetuloa Soiniin!


Tutustu vuoden 2021 messujen sisältöön

Ohjelma

Ohjelma

Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään osoitteessa Koulutie 1, Soini. Vuoden 2021 ohjelma täydentyy myöhemmin! Paikalla kymmenittäin näytteilleasettajia, elämyksiä sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Tätä ei kannata jättää väliin!    

Messuosastot

Messuosastot

Pääyhteistyökumppanit Ahti Huvila Visit Ähtäri Alajärven Osuuspankki Lisää näytteilleasettajia julkistetaan myöhemmin!

Näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajaksi?

Tietoa näytteilleasettajille ja yrittäjille Tapahtuman ajankohta 7.8.2021 klo 10-18. Tiedämme millainen tilanne tällä hetkellä Suomessa on koronatilanteen vuoksi. Sen vuoksi haluamme tarjota messuillamme hyvän näkyvyyden yrityksille sekä mahdollistaa osallistumisen...

Varaa messupaikka

Aikaa messuihin

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Varaa koko viikonlopun matka

Jos suunnittelet messumatkaa yksin tai ryhmässä, Soinista järjestyy palvelua, majoitusta ja tekemistä kaikenkokoisille ryhmille!

Kokoa ryhmämatka räätälöidysti ottamalla yhteyttä sähköpostilla eetu.puntala@soini.fi tai soittamalla 040 6605190.

Mahdollisuuksia löytyy muun muassa yhteiseen erähenkiseen ruokailuun, saunomiseen, paljun vuokraukseen ja majoittumiseen. 

Majoituksista löytyy lisätietoa https://visitsoini.fi/palvelut/. Lisäksi asuntovaunupaikkoja on tarjolla eri kohteissa. Katso tarkemmin https://visitsoini.fi/matkailuvaunualueet/

Kysy lisää!

MESSUILLA MUKANA:

Seuraa somessa

Ota yhteyttä